Novice‎ > ‎

Poročilo za leto 2012

objavljeno: 10. jan. 2013 22:52 avtor: Miha Markovic   [ posodobljeno 14. jan. 2013 01:55 ]

Tudi v letošnjem letu ekipa humanitarnega društva Never give up ni sedela križem rok, temveč je nadaljevala svoj humanitarni vzpon, ki je z leta v leto strmejši. 

Seveda, vsega tega ne bi bilo, če ne bi bilo Vas, dragi naši podporniki, ki ste nas skozi celo leto pridno podpirali, darovali oblačila, hrano, zamaške, sredstva...ter nam pomagali tudi z nakupi naših NGU zapestnic, majčk, puloverjev,...

V letošnjem letu smo tako pomagali kar 35 družinam oziroma posameznikom, katerim smo samo s sredstvi namenili 23.000 eurov. Če k temu prištejemo še cca 50 ton zbranih zamaškov, pa se ta številka vzdigne kar na 39.000 eurov. Seveda smo pomagali tudi z oblačili, igračkami in hrano, kjer še posebej izstopa izjemna akcija v sodelovanju s fundacijo Anina zvezdica.

Seveda se kriza pozna tudi pri delovanju našega društva, saj je potreba po pomoči s trenutka v trenutek večja. Tako smo letošnje leto zaključili z ogromnim minusom in tako le s težavo obdržali glavo nad gladino. A če bi bilo potrebno, bi šli ponovno skozi isto borbo, saj dobro delo in nasmeh prejemnika naše (vaše) pomoči, odtehta ves napor in vse skrbi.

Tudi v tem letu se bomo še naprej maksimalno borili in poskušali z vašo pomočjo našo humanitarno krivuljo držati v podobni tendnci vzpona.

Hvala vsem tistim, ki v našem imenu vsakodnevno delajo dobra dela. Hvala vsem članom, ki so nam s tem še dodatno pomagali preživeti težko leto.  In seveda hvala vsem tistim, ki ste kakorkoli pripomogli k sreči tistim, ki so jo v tem letu najbolj potrebovali.

Želimo vam čarobno leto 2013 in da dosežete vse vaše zastavljene cilje. Pa ne pozabite, da se včasih za strmo, težko in trnovo potjo, skrivajo najlepši razgledi. Le nikoli ne odnehajte...oziroma NEVER GIVE UPJ

Ekipa NEVER GIVE UP


POROČILO 2012