Projekti

Smo Humanitarno društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP, ki se že leto in pol na različne načine bori za tiste, ki si sami ne morejo pomagati.

V našem društvu smo najbolj ponosni na to, da je pod našim okriljem večina zbranih zamaškov v Sloveniji (v Kopru za njih skrbi Študentska organizacija Primorske) ter da smo organizatorji dveh velikih športno humanitarnih prireditev »Deset krogov za deset nasmehov« in »Tek s Srečkom«, kjer zbiramo sredstva za socialno ogrožene otročke, ki nam jih pomaga izbrati Zveza prijateljev mladine Slovenije pod mentorstvom gospe Anite Ogulin.

Tako gre na letni ravni preko nas okoli 150 ton zamaškov (tu nam je v veliko pomoč Slovenska vojska), prav tako pa na različnih športno humanitarnih prireditvah zbližujemo vse tiste, ki v Sloveniji premorejo veliko srce. Ponosni smo tudi na to, da je pod vplivom naše akcije novinar Jan Golja organiziral in izvedel velik humanitarni tek novinarjev na Kanalu A in POP TV, ki so se jim pridružili številni znani Slovenci, skoraj vsi pa so bili opremljenimi z našimi oranžnimi motivacijskimi zapestnicami Never Give Up.