Projekti‎ > ‎

3. Ruth-in tek

Športno-humanitarna prireditev 3. RUTH-IN TEK 

Spoštovani!

Društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP že tretje leto zapored pripravlja humanitarni tek, 3. RUTHIN TEK. 

Zelo bomo veseli, če boste našo humanitarno akcijo podprli s tem, da se boste dogodka udeležili, povedali svojim prijateljem in znancem o dogodku ali z najavo dogodka na vaši spletni strani.

KDAJ?                   27. februar–1. marec 2015

KJE?                      Bled, Blejsko jezero

KAJ?                      48-urni neprekinjen tek in pohod okoli Blejskega jezera

Minilo je dve leti, odkar nas je zapustila Ruth Podgornik Reš, ženska z velikim srcem, ultramaratonka, vrtnarka, pisateljica, kuharica ... Oseba, ki nam je s svojo energijo in pozitivnim pogledom na svet dajala zagon in motivacijo za boljšo prihodnost. Spomin na Ruth je še vedno zelo živ, zato v društvu Never Give Up zadnji vikend v februarju zopet posvečamo Ruth Podgornik Reš.

V njen spomin letos zopet pripravljamo športno-humanitarni tek, s katerim bomo pomagali otrokom iz socialno ogroženih družin. Člani društva Never Give Up želimo z otroki preživeti kakovostne trenutke in jim vliti upanje v boljšo prihodnost. Predvsem pa, da bodo, tako kot Ruth, z nasmehom gledali naprej in imeli sanje ter v življenju neprestano vztrajali.

Prireditev, ki se bo odvijala na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera, se bo začela v petek, 27. 2. 2015, ob 17.00 in se zaključila v nedeljo, 1. 3. 2015, ob isti uri. Štartno-ciljni prostor bo v veslaškem centru Mala Zaka.

Z namenom, pomagati otrokom, tudi letos vabimo vse tekače, pohodnike in ostale ljudi dobre volje, da se nam pridružijo na 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških ur preživela tudi Ruth Podgornik Reš, in tako pomagajo. Pridružite se nam lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite, kolikor želite. Skupaj bomo naredili dobro delo in se spomnili Ruth Podgornik Reš.

Ob prijavi bodo udeleženci prejeli številna praktična darila, organiziran je tudi bogat dodatni program.

Se vidimo na Bledu!

Društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP

www.nevergiveup.si

www.facebook.com/www.nevergiveup.si


V kolikor potrebujete dodatne informacije o dogodku, smo vam na voljo:

Miha Markovič

Gsm: 041 601 166 ali e-mail: miha@nevergiveup.si


Pa še video posnete lanskega teka...lahko pa si posnetek pogledate tudi na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=W5JOgxyrDqk

2. Ruth-in tek