Projekti‎ > ‎

4. Ruth-in tek
Ste pozabili vzeti diplomo ali nam jih je takrat že zmanjkalo?

Kliknite na diplomo, naložite na računalnik, izpolnite ime in priimek ter število krogov ter natisnite. Hvala.

https://drive.google.com/file/d/0BwCEQG9qBDMcRUNtU09Ob01INGc/viewSpoštovani!

Društvo Vztrajaj – NEVER GIVE UP zadnji vikend v mesecu februar pripravlja humanitarni tek  z naslovom 4. RUTHIN TEK. 

KDAJ?                   26. februar – 28. februar 2016
KJE?                      Bled, Blejsko jezero;  Štartno-ciljni prostor je Olimpijski veslaški centar Mala Zaka
KAJ?                      48-urni neprekinjen tek in pohod okoli Blejskega jezera

Pred tremi leti nas je zapustila Ruth Podgornik Reš, ženska z velikim srcem, ultramaratonka, vrtnarka, pisateljica, kuharica... Spomin na Ruth je še vedno zelo živ, zato v društvu Never Give Up zadnji vikend v februarju zopet posvečamo Ruth Podgornik Reš.

S športno-humanitarnim tekom bomo pomagali otrokom iz socialno ogroženih družin in sicer z organizacijo športnih počitnic "Veter v laseh" za socialno ogrožene otroke. Člani društva Vztrajaj - Never Give Up želimo z otroki preživeti kakovostne trenutke in jim vliti upanje v boljšo prihodnost. Predvsem pa, da bodo, tako kot Ruth, z nasmehom gledali naprej in imeli sanje ter v življenju neprestano vztrajali.
 
Prireditev, ki se bo odvijala na sprehajalni stezi okoli Blejskega jezera, se bo začela v petek, 26.02.2016, ob 17.00 in se zaključila v nedeljo, 28.02.2016, ob isti uri. Štartno-ciljni prostor bo pred Olimpijskim veslaškem centru Mala Zaka.

Z namenom, pomagati otrokom, tudi letos vabimo vse tekače, pohodnike in ostale ljudi dobre volje, da se nam pridružijo na 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških ur preživela tudi Ruth Podgornik Reš, in tako pomagajo. Pridružite se nam lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite, kolikor želite. Skupaj bomo naredili dobro delo in se spomnili Ruth Podgornik Reš.

Ob prijavi bodo udeleženci prejeli številna praktična darila, organiziran je tudi bogat dodatni program.

Se vidimo na Bledu!

Utrinki iz lanskih športnih počitnic:
oz.
Dodatne informacije:

Bogomir Dolenc                                               Miha Markovič
Email: bogo@nevergiveup.si                                                 Email: miha@nevergiveup.si
Telefon: 041/522-652                                                 Telefon: 041/601-166V sodelovanju s podjetjem Lidl in Zavodom pod Strehco bomo organizirali v soboto in nedeljo med 06.00 in 21.00 uro prodajo toplih obrokov, palačink in makaronovega mesa. Cena obroka bo 1,00€. Izkupiček od prodaje bo šel v sklad Zavoda Pod Strehco, ki skrbi za brezplačno prehrano ljudem, ki si je drugače ne more privoščiti.
Podjetje Lidl Slovenija pa bo doniralo vse potrebne sestavine za pripravo obrokov.

www.lidl.siV sodelovanju s Športno Unijo Slovenije bo organiziran športni poligon za najmlajše, ki ga bosta popestrili njihovi maskoti Športko in Vihra

www.vetervlaseh.si                                             www.slovenijavgibanju.siVzajemna zavarovalnica bo vse predhodno prijavljene tekače nezgodno zavarovala za čas teka.

https://www.vzajemna.si


Naš zvesti partner Topatlet bo poskrbel, da bo dovolj energijskega napitka za vse udeležence.

www.topatlet.siVsi udeleženci bodo prejeli tudi hladilni gel, ki bo pomagal morebitno utrujenim mišicam. Hladilni gel Perskindol bo priskrbelo podjetje Ewopharma.

http://www.ewopharma.si/products/izdelki