Projekti‎ > ‎

PIKIN ULTRA TEK - 24-urni humanitarni tek

PIKIN ULTRA TEK – 24-urni humanitarni tek


Športno-humanitarno društvo Vztrajaj – Never give up bo v okviru 25. Pikinega festivala, ki bo potekal septembra v Velenju, izvedel 24-urni humanitarni tek z naslovom »PIKIN ULTRA TEK«. Celoten izkupiček zbranih sredstev iz naslova štartnin bo društvo namenilo socialno ogroženim družinam, ki jih bo izbralo skupaj s Centri za socialno delo in Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

»Pikin ultra tek« se bo začel v petek 26. septembra ob 16. uri in se zaključil po 24 urah, torej v soboto 27. septembra ob 16. uri, s skupnim zaključnim krogom vseh tekačev. Približno štiri kilometre dolga trasa bo speljana okrog Škalskega jezera in skozi prizorišče Pikinega festivala. Tekači društva bodo tekli neprekinjeno ves čas prireditve, ostali tekači, obiskovalci, ljubitelji športa in naši podporniki pa se bodo lahko teku pridružili kadarkoli in odtekli poljubno število krogov.

V teku pa se bodo pomerili tudi naši najmlajši, saj bo posebej zanje organiziran »Otroški Pikin tek«, in sicer v soboto 27. septembra ob 14. uri. Zmagovalci bodo seveda vsi, ki bodo sodelovali.

 

Vabimo vas torej, da se nam pridružite 26. septembra ob 16. uri na 24-urnem »Pikinem ultra teku«.

Vsak korak šteje - več kot nas bo, več družin v stiski bomo osrečili!
Comments