Projekti‎ > ‎

Tečemo za Darka

Dobrodelni tek "tečemo za Darka", 29. 01. 2014 na štadionu PA v Tacnu.

V želji, da bi pomagali v MNZ, bo POLICIJA v sodelovanju s Športno humanitarnim društvom Vztrajaj - Never Give Up, organizirala dobrodelni tek, ko bo v sredo, 29. 01. 2014, med 9.00 in 18.00 uro na štadionu Policijske akademije v Tacnu.

 

Dobrodelni tek ne bo tekmovalnega značaja in bo potekal na tekaški stezi štadiona. Udeleženci teka bodo lahko odtekli poljubno število krogov. Štartnine ne bo, bomo pa med tekom zbirali prostovoljne prispevke, namenjene Darku.

 

Darko Bajželj je dolgoletni uslužbenec Ministrstva za notranje zadeve in Policije.  Katerega je pred mesecem dni doletela nenadna bolezen (strdek v hrbtenici zaradi kapi), katere posledica je trajna invalidnost.

Zaradi posledične trajne invalidnosti po potrebna  selitev v manjše pritlično stanovanje, ki pa ga bo zaradi slabega stanja potrebno v celoti prenoviti, oziroma prilagoditi potrebam invalida. Obenem po potreben tudi nakup invalidskega vozička, vse navedeno pa, glede na trenutno finančno situacijo našega uslužbenca, zanj predstavlja previsok finančni strošek.