Postani naš član

Kot vsa društva tudi naše društvo potrebuje člane za delovanje, javljanje na razpise, pridobivanje čim več in čim boljših popustov itd. Član našega društva je lahko prav vsaka polnoletna oseba (lahko pa tudi mlajši s privolitvijo oz podpisom staršev). Ni potrebno, da ste športnik, direktor ali politik. Lahko ste čisto preprosta oseba, ki so ji naše aktivnosti in naš namen všeč ter želite biti del našega društva.

Pomagate nam lahko s članstvom v našemu društvu, ki bo tudi letos znašal simboličnih 10 EUR, hkrati pa tudi z nakupom našega promocijskega materiala po izjemnih cenah (v prazničnem času po prazničnih cenah). Pri plačilu članarine 12EUR, dobite letos gratis majico Never give up. S članarino ali nakupom materiala lahko pomagate nam, osrečite nekoga, hkrati pa naredite dobro delo, ki bo vsekakor osrečilo tudi vas

Za naše člane bomo pripravili čim več ugodnosti, predvsem v obliki popustov v nekaterih trgovinah, kakor tudi popuste pri nakupu društvenih artiklov, skupinskih prijav na prireditve itd.


Izjava o varovanju prejetih podatkov:
Izjavljamo, da bomo vse prejete informacije in osebne podatke uporabljali zgolj za medsebojno komunikacijo in jih brez vašega dovoljenja ne bomo posredovali tretji osebi.