Ugodnosti za člane NEVER GIVE UP

Popust na izdelke CEP in BLUESEVENTY

Za naše zveste člane smo že uspeli pridobiti prve popuste. Prvi se je na naše povpraševanje in sodelovanje odzval Matic Švab, predstavnik CEP Slovenija.

Prilagamo njegov dopis:

Pozdravljeni,

Podjetje Vik d.o.o. Tržič v Sloveniji zastopa blagovni znamki CEP in Blueseventy. Glede na odlično organiziranost vaše organizacije bi bili veseli sodelovanja z vami. Ponujamo vam popust na vse proizvode kompresijske športne opreme CEP (nogavice, nogavčki, tekaške in triatlonske hlače, triatlonski dresi,...) ter na blagovno znamko Blueseventy (neoprenske obleke, plavalna očala,..).

Blagovna znamka CEP je sinonim za nemško kakovost. Podjetje Medi že več kot 50 let izdeluje kompresijske nogavice, ki pomagajo k hitrejši regeneraciji, boljšemu počutju in rezultatom. Novozelandska znamka Blueseventy je vodilna na področju neoprenskih oblek v kateri plavajo najboljši triatlonci sveta. Več informacij si lahko preberete na spletni strani www.vik-sport.si

Veseli bomo sodelovanja z vami. Za več informacij se lahko obrnete na Mateja Markoviča ali direktno na nas (vik.trzic@siol.net).

Lep pozdrav

Matic Švab
CEP Slovenija                                                                                 Popust na izdelke (športna prehrana) TopAtlet

Samo Rakuša nam je s svojim podjetjem Topatlet, Samo Rakuša s.p., ki se nahaja na ulici Jana Husa 21 v Ljubljani, ponudil popust na svoje artikle športne prehrane. Popust lahko člani koristite v omenjeni trgovini.

Člani so o ponudbi in popustih obveščeni preko elektronske pošte.